FeedbackVa facem cunoscut faptul ca, incepand cu luna februarie 2017, in cadrul clinicii Elit Medical se pot efectua si consultatii de Urologie si Chirurgie vasculara.
Urologia este specialitatea chirurgicala care se ocupa de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului reno-urinar masculin si feminin (rinichi, uretere, vezica urinara, uretra, prostata). In caz de aparitia simptomelor, cum ar fi, arsura sau durere la urinare, necesitate frecventa, sange in urina, incontinenta, mici crampe în spate sau alte senzatii neplacute, pacientul ar trebui sa consulte un medic.

La Elit Medical ofera consultaţie urologie Dr. Brăgaru Marius Bogdan – medic specialist urologie.

Pachete promotionale:

  • consultatie urologie + ecografie aparat urinar =  160 lei  (pret intreg 200 lei)
  • analize de laborator pentru femei: acid uric, creatinina serica, uree serica, examen sumar de urina, urocultura = 65 lei (pret intreg 85 lei)
  • analize de laborator pentru barbati: acid uric, creatinine serica, uree serica, examen sumar de urina, urocultura, PSA, Free PSA = 140 lei (pret intreg 165 lei)


Chirurgia vasculara este specialitatea chirurgicala care se ocupa cu tratarea afectiunilor legate de sistemul vascular, care pot fi de tip arterial, venos sau limfatic. Singurele vase care nu sunt abordate în aceasta specialitate sunt cele ale creierului şi ale inimii.

O alta afectiune frecventa este boala carotidiana, o consecinţa a aterosclerozei, manifestata la nivelul arterelor carotide. Una dintre complicatiile majore ale bolii carotidiene netratate este accidentul vascular cerebral, eveniment grav care altereaza semnificativ calitatea vietii, sau poate provoca decesul.

Ecografia Doppler este principala investigatie care se realizeaza inaintea unei interventii chirurgicale, si nu numai, si stabileste gradul de boala la care se incadreaza pacientul.

La Elit Medical ofera consultatie chirurgie vasculara si ecografie Doppler arterial/venos/carotida Dr. Radu Madalina – medic primar chirurgie vasculara.

Pachet promotional:

  • Consultatie chirurgie vasculara + EKG + ecografie Doppler venos/arterial/carotida = 170 lei (pret intreg 220 lei)


Reparatii telefoane mobile in Calarasi
E-cumparaturi
Chestionare auto drpciv
Ştiri Cool
Romania Events
Accede
Programare & responsive web design by eng. Constantin Iancu
Certificare ISO clinica medicala ploiesti Elit Medical
stiriactuale.ro