Feedback


S.C. Elit Medical S.R.L. in calitate de administrator al elitmedical.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site, fiind inregistrata sub Nr.26933 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, au urmatoarele drepturi:

Orice informatie furnizata de dumneavoastră va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC Elit Medical SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastră personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru.

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, S.C. Elit Medical S.R.L. le poate utiliza în urmatoarele scopuri declarate:

S.C. Elit Medical S.R.L. poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale S.C. Elit Medical S.R.L. si ale site-ului elitmedical.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de servicii.

S.C. Elit Medical S.R.L. poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:


Reparatii telefoane mobile in Calarasi
E-cumparaturi
Chestionare auto drpciv
Ştiri Cool
Romania Events
Accede
Programare & responsive web design by eng. Constantin Iancu
Certificare ISO clinica medicala ploiesti Elit Medical
stiriactuale.ro