Telefon: 0244 595 038
NOU! Recoltari analize sambata
INTRA AICI PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE
Cauta Medic

Specialitati

La Elit Medical te putem ajuta în stabilirea unei alimentații adecvate, echilibrate și sănătoase. Diabetul poate afecta persoane de orice vârstă ..
Ai grijă de inima ta, ocrotește-o! Ea îți menține corpul sănătos și puternic, iar prin intermediul serviciului de cardiologie la noi, avem grija de inima ta!
La Elit Medical, puteți efectua atat consultul de specialitate, cat si ecografia Doppler pentru urmatoarele zone: la nivelul picioarelor, la nivelul membrelor superioare si la nivelul gatului.
La Elit Medical ai parte de consultatii endocrinologice si de medici endocrinologi cu experienta.
Ecografia este principala metoda de screening in medicina, datorita avantajelor pe care le ofera: rapiditatea obtinerii unui diagnostic pozitiv sau de excludere, lipsa de nocivitate, posibilitatea de repetare, practic nelimitata ca numar..

  Gastroenterologia este ramura medicinei care se ocupa cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor tubului digestiv și ale glandelor anexe, ficatul și pancreasul.   In ca

Medicina interna este specialitatea de sinteza si integrare a cunostintelor referitoare la patologia interna. La Elit Medical, poti realiza ecografia Doppler, ecografie de abdomen total, cat si ECG.
Dureri de cap, amețeală, amorțeală sau furnicături, slăbiciune, probleme de mișcare, convulsii, probleme de vedere, probleme de memorie, momente de confuzie, probleme legate de somn? Vino acum la Elit Medical.

Examenul ginecologic de rutina poate descoperi din timp unele afectiuni sau stari anormale, in acest fel evitandu-se situatii dificile sau complicatii. Acesta ar trebui realizat anual, dupa inceperea vietii sexuale.

Diagnosticarea si tratarea afectiunilor urechilor, nasului, si gatului. Se pot efectua investigatii ale urmatoarelor organe si cavitati: ureche, os temporal, nas si sinusuri paranazale, cavitate bucala, faringe, laringe, trahee, esofag si alte structuri adiacente.
Pneumologia este o ramura a medicinei care studiaza aparatul respirator (plamanii, bronhiile, pleura) in conditii normale si patologice.

  Reumatologia este o ramura a medicinei care studiaza problemele articulatiilor si muschilor inconjuratori (artropatii si maladii periarticulare), ale coloanei vertebrale (pa

Somnologia are ca scop depistarea și tratamentul tulburărilor de somn pentru ameliorarea simptomelor și creșterea calității vieții pacienților.
La Elit Medical regasesti servicii medicale de calitate de care poti avea parte. Daca doresti sa efectuezi un ECG, o injectie intravenoasa sau intramusculara sau ai nevoie de o analiza corporala completa, medicii nostri specialisti te asteapta!
Rinichii sunt la fel de importanți ca și celelalte organe din corpul uman. Este important să îi protejăm și să cunoaștem modul în care funcționează.